مشاوره حقوقی رایگان - یه پرونده تصادف داشتیم حالا رفته اداره بیمه

سلام یکسال پیش تصادف کردم بعد کارمون به دادگاه کشید و چون طرف مقابل بیمه داشت بدون اعتراض کارمون از دادگاه تموم شد.
طرف هم جریمه خودشو ریخت تو اجرای احکام بعد معرفیش کردن بیمه.
رفت اداره بیمه مدارکشو داد بعد بهش یه برگه تحویل مدارک دادن.
تو بیمه گفتن 25 روز دیگه من با اون کاغذ برم بیمه و خسارتمو بگیرم. ولی تو برگه نوشته شده بود که تماس میگیرن.
الان قراره چه اتفاقی بیافته؟ من چون از شهرستان میخوام برم دقیقا میشه بگین چه مدارکی بیمه از من میخواد ؟
چیکار میکنن تو بیمه کلا چی میخواد بشه.
با تشکر از سایت خوبتون. خداقوت.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید با بیمه مربوطه تماس بگیرید و مدار که لازم و اطلاعات را دریافت کنید اینجا مشاوره حقوقی داده می شود نه هر اطلاعات در مورد روند هر سازمان