مشاوره حقوقی رایگان - پست دیپلماتیک

سلام میخواستم بدونم اگر دلار با پست دیپلماتیک ارسال شود آیا در ایران آن را برگشت نمیدهند یا اینکه هر چیزی که با پست دیپلماتیک ارسال شود آیا چک میشود و اگر دلار به تعداد بالا باشد آیا اجازه ارسال به مقصد را میدهند متشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام از شرایط پست دیپلماتیک اطلاعی ندارم اما این کار به راحتی از طریق صرافی ها یا شرکت هایی مانند وسترن یونیون قابل انجام است. ریسک های پست بالا هست.