مشاوره حقوقی رایگان - ساکن اپارتمان طبقه اول

من یک اپارتمان دارم در طبقه اول ساکن هستم و اصلا از اسانسور استفاده ندارم و الباقی میخواهند که اسانسور را عوض کنند بنده اعلام کردم که من نباید پول تعویض و یا تعمیرات بزرگ اسانسور را بدهم ولی شارژ نگهداری اسانسور را همیشه میدهم
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اسانسور جز مشاعات ساختمان هست و علی رغم عدم استفاده شما متعهد به پرداخت هزینه تعمیر ان هستید