مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر آسانسور

باسلام
بنده در طبقه چهارم یک ساختمان چهار طبقه ساکن هستم که آسانسور ساختمان خراب گردید.
لذا برای تعمیر آن اقدام کردیم ولی طبقات اول معتقد هستند که باید یک چهارم هزینه مربوطه را پرداخت کنند.
میخواهم بدانم آیا از لحاظ قانونی درسته یا نه؟
و اگر مشکلی پیش بیاید در مراجع قضایی حق با کیست؟

سپاس از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اسانسور از مشاعات است واستفاده یا عدم استفاده توسط طبقه همکف یا اول تاثیری نداشته وباید هرینه انرا پرداخت نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همه طبقات باید به صورت مساوی هزینه هارو پرداخت کنند حتی اگر از آسانسور استفاده نکنند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

آسانسور مشاعات است و همه ی ساکنین سهیم هستند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تمامی طبقات باید به یک نسبت بپردازند مگر اینکه توافقدیگری بین سکنه شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر هزینه اسانسور جز مشاعات است و بر عهده تمام مالکان به نسبت مساحت اختصاصی هر واحد به
مساحت تمام ساختمان میباشد و استفاده کردن یا نکردن بعضی از واحد ها هم تاثیری در پرداخت هزینه های مشاعات
ندارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
خیر تمامی طبقات به میزان مساوی باید پرداخت کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
هزینه ها به تساوی است مگر در صورت توافق به صورت دیگر