مشاوره حقوقی رایگان - شماره گذاری واحدها

با سلام، آیا مدیریت ساختمان می تواند شماره گذاری روی واحدها را مغایر با شماره ای که در سند هر واحد ذکر شده انجام دهد؟ یعنی مثلا شماره واحدهای سمت چپ (مطابق سند) را به واحدهای سمت راست و شماره واحدهای سمت چپ را به واحدهای سمت راست اختصاص دهد، با این استدلال که اکثریت موافقند. با تشکر

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

خیر هیچ کس نمیتواند خلاف مندرجات سند مالکیت تصمیمی اتخاذ نموده یا تغییری در ساختمان اعمال نماید