مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل استخدام

سلام طاعاتتون قبول
همسر بنده استخدام شرکتی در سمت انتظامات سازمان بازرسی شدن میخواستم ببینم باتوجه به این که ایشون برادر شهید هستن آیا استخدامشون رسمی میشه؟
ممنون.

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

متاسفانه پاسخی که چند لحظه پیش ثبت کردم اشتباه است. ذینفعان در م 21 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران احصاء شده است که خواهر و برادر شهید هم جزئی از آنها می باشد