مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث به عملیات اجرایی

سلام متن شکایت نامه در دفتر قضایی به صورت زیر میباشد .(در زمان معین که بایستی در دادگاه حضور داشته باشم به دلیل اینکه از کرج راهی همدان با اتوبوس شدم دیر به جلسه دادگاه رسیدم و دادگاه طبق ماده 95 قانون ایین دادرسی حکم داده بود که فعلا معلوم نیست چه حکمی داده است )
متن شکایت: احتراما به استحضار می رساند: به موجب وکالتنامه کاری مورخه 86/5/18 به پیوست است خوانده دعوی یکدستگاه کامیون هیوندا کروز به اینجانب خواهان فروخته و کل ثمن معامله را پرداخت کرده ام اخیرا از طریق راهور راهنمایی و رانندگی همدان توقیف و فعلا در پارکینگ میباشد. حسب اطلاع حاصله به معرفی کامیون در مراجع دادگاه خانواده شده و همین اساس کامیون اینجانب توقف گردیده فلذا چون بنده از طریق قانونی در نمایشگاه معامله کرده ام و معامله در تاریخ 86/5/18 بوقوع پیوسته و بدهکاری ندارم و در این خصوص هزینه کرده ام درحالی که متوجه مشکل حاد اجتماعی اقتصادی شده ام لازم به ذکر است خوانده مبادرت به اصل یک فقره چک به مبلغ سی میلیون بابت تضمین سند به من سپرده است و تمام مدارکم قانونی و به حق می باشد صدور حکم به رفع توقیف خودرو کامیون باری را با کلیه خسارات وارده خواهان خواستارم.(صاحب سند فوت شده و خانومش مال معرفی کرده برای گرفتن حقو حقوق)
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر مستند شما برای اعتراض ثالث اجرایی ، سند رسمی باشد که تاریخ آن مقدم به توقیف خودرو است ،اجرای احکام از آن خودرو رفع توقیف میکند و درصورتیکه مستند شما سند عادی باشد ،پرونده به دادگاه رسیدگی کننده به اصل موضوع ارسال میشود و دادگاه وفق مواد 146و 147 قانون اجرای احکام مدنی ،تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد کرد .
موفق باشید