مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث به عملیات اجرایی

سلام برای وصول مهریه از طریق اداره ثبت از اموال زوج فقط یک خاور توقیف شده مال دیگری شناسایی نشده بعد شریک زوج اومده طرح دعوی کرده که اعتراض ثالث به عملیات اجرایی آیا میتونه رفع توقیف کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید سهم زوج را توقیف کنید.
البته اگر وسیله امرار معاش باشد در صورتی اعتراض رفع توقیف می شود.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه بصورت مشارکت صاحب خودرو باشند باز هم به نسبت سهم زوج خودرو در توقیف میباشد و امکان انتقال سهم شوهر ، از طرف ایشان وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه ادعایی خویش را اثبات نماید آری می‌تواند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به میزان سهم وی رفع توقیف می گردد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر اثبات شود که کامیون متعلق به دیگری است رفع توقیف خواهد شد

و خودرو اگر اثبات شود که وسیله امرار معاش است جز مستثنیات دین محسوب می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نسبت سهم زوج خودرو در توقیف خواهد بود

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود به نسبت سهم زوج توقیف و زوج حق نقل و انتقال ندارد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورتی که دادگاه اعتراض ایشان را بپذیرد بله می تواند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا ـ با دلایل و مدارک لازم بله.
ثانیا ـ خودرو خاور وسیله کار زوج باشد رفع توقیف میشود

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه مدارک مستند باشه امکان رفع توقیف هست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر شما هم دادخواست اعلام بطلان معامله به جهت صوری بودن قرارداد مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به مستنداتش دارد اگر قبل از توقیف به واسطه مهریه، معامله صورت گرفته باشد می تواند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صرف شراکت خیر
مگر اینکه خودرو مذبور وسیله امرار معاش ایشان باشد جزو مستثنیات دین است و رفع توقیف خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر اثبات نماید که متعلق به دیگری است ویا تنها وسیله امرارومعاش می‌باشد رفع توقیف می‌شود

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام
باید مدارک شریک بررسی شود.
اگر مبایعه نامه قبل از توقیف داشته باشد ممکن است.

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
اگه شریک باشن نسبت به سهم خودش متونه رفع توقیف کنه
در نهایت خاور فروخته میشه و سهم وی یه ایشون و سهم زوج به شما تعلق میگیره