مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مستمری

سلام . زنی که خودش حق بیمه پرداخت میکند و از همسرش هم به علت فوت مستمری ناچیز دریافت میکند و از پدرش که فوت کرده مستمری میتونه دریافت کنه ؟
اگه هم زمان بتونه دو تا مستمری از شوهر و پدرش دریافت کنه تکلیف بیمه خودش چی میشه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
خیر .شرط دریافت مستمری پدر این است که دختر مجرد باشد و تحت پوشش هیچ یک از بیمه ها نباشد .
موفق باشید