مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر

اینجانب مددجوی بهزیستی میباشم لذا در سال 92 با معرفی به بنیاد مسکن خوزستان از طرف این سازمان واجد شرایط دریافت مسکن مهر شیبان فاز دوم قرار گرفتم و با پرداخت سهم آورده در همان زمان به مبلغ 6میلیون تومان به حساب بنیاد مسکن ثبت نام نمودم و قرار بر این بود که ظرف مدت شش تا یکسال اپارتمانهای 2واحدی به مساحت 90متر تحویل گردد ولی بعد از چند سال این مسئله به سرانجام نرسید گفتند هرکس که می تواند هم گروه پیدا کرده و خودش بسازد و اینک که به بنیاد مسکن با وی مراجعه کردم میگویند که شما از مسکن مهر حذف شده اید و باید انصراف بدهید و همان 6 میلیون خود را دریافت کنید

پاسخ ها :

فرود موصلی

فرود موصلی :

استان :

با توجه به اینکه اموال مشترک با رضایت شرکا تقسیم شده عموی شما با امضا ذیل تقسیم نامه وصایت خودرا اعلام نموده تقسیم صحیح است اما با وجود این باید دلائل ومدارکی که ایشان ارائه نموده بررسی شود

پرسشگر :

آیا باتوجه به عدم انصراف بنده ازمسکن مهر وعدم اطلاع رسانی مسکن مهر میتوانم جق خودرامبنی برتحویل زمین یامسکن مطالبه کنم ویاپول خودرابه نرخ روزمطالبه کنم؟

جوادابراهیم زاده

جناب آقای جوادابراهیم زاده :

باسلام
خدمت شماعرض شودباالتفات به اینکه فروش مال مشاع نسبت به قدرسهم خودقانونی وصحیح می باشدولیکن نسبت به مازادبرقدرسهم خودنسبت به مال مشاع،تحت عنوان معامله فضولی قرارمی گیردکه باقبول شریک،معامله تنفیذمی شودومعامله مزبورباعنایت به توضیحات مذکورعنوان کیفری فروش مال غیررانداردچراکه عنوان مزبورمستلزم سوءنیت است که اثبات آن برای طرف سهل نمی باشد.
النهایه مشمول عنوان سرقت نیزنمی باشدچراکه لازمه جرم سرقت،ربایش می باشدکه وصف وارکان جرم سرقت درعمل شمانمی گنجد.
مویدباشید