مشاوره حقوقی رایگان - حضور معاون دادستان

سلام. پرونده ای در دادیاری داشته ام که قرار منع تعقیب برام صادر کردن. و شاکی اعتراض زده پرونده به دادگاه کیفری رفته و جلسه رسیدگی گذاشتن. در این وقت رسیدگی حرف از معاون دادستان هست. حضور معاون دادستان به چه صورته ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام رسیدگی به اعتراض قرار منع تعقیب نیازی به حضورنماینده دادستان نمی باشد وصرفا در پرونده هایی که منتهی به کیفرخواست میگردد نماینده دادستان لازم است حضور داشته باشد البته حضور نماینده تشریفاتی بوده وبعضا هم در جلسات حاضر نمی باشند