مشاوره حقوقی رایگان - فوت هنگام سربازی

با سلام
برادر بنده در سال 1373در حین اموزش دوران سربازی در ارتش در تهران دچار ایست قلبی شد و فوت گردید
با توجه به عفو رهبری برادر کوچکترم که تنها پسر خانواده بود به دلیل شرایط فوق معاف از سربازی شد. و فقط چند ماه برای والدینم دفترچه بیمه ارتش و کمی مقرری ماهیانه در نظر گرفتند و کلا مقرری قطع شد. پدرم سال 1382فوت کرد و مادرم با توجه به واریزی بیمه مستمری کوتاه مدت، فعلا مستمری بگیر تامین اجتماعی شده. سوال بنده این است که ایا راه حلی وجود دارد که ما بتوانیم اقدام کنیم که برادرم چرا شهید محسوب نشد؟ و اینکه ایا میتوان مستمری برای مادرم ایجاد کنیم یا خواهرم که بیکار است و کلا بدلیل مشکلات مالی که داریم اقداماتی انجام بدیم که از طرف ارتش، یا بنیاد شهید مساعدتی به ما بشه؟ سالها گذشته و ما بخاطر شرایط جسمی و روحی والدینمون هیچ اقدامی نکردیم ولی الان باتوجه به مشکلات بیماری و نیاز شدید مالی، نیازمند راهنمایی هستیم. خواهشمندیم راهنمایی بفرمایید. خداخیرتان بدهد

پاسخ ها :

احراز شهادت حین خدمت سربازی مستمری فوت سربازی فوت سرباز سربازی