مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سه دانگ ملک برای مهریه

سلام
لطفاً لطفاً لطفاً راهنمایی

بنده 6دانگ رو خودم موقع مجردی خریده بودم و فروشنامه و رسید پرداخت پول دارم ولی بعلت اینکه وام مسکن باید به اسم سرپرست خانواده میشد سند خانه به نام شوهرم که تازه ازدواج کرده بودیم زده شد.

بعداً سه دانگ رو از شوهرم وکالت بلاعزل و فروش نامه گرفتم. بین ما دعوا شد رفتم خونه پدرم. همسرم سند رو به دفترخانه نمیده که سه دانگ رو به نام بزنم. درخواست التزام به تنظیم سند دادم و بابت نفقه دادخواست دادم !!!
همسرم یه خونه روستایی داره که مدارک ثبتی نداره ولی قبض آب و برق و کد پستی داره و همونجا زندگی میکردیم و آپارتمان تو شهر که مورد دعواست از ابتدا تا الان دست مستاجر هست
الان بخاطر اینکه از فروش خونه پیشگیری کنم و همزمان التزام به تنظیم سند مشکلی برایش پیش نیاد

1_میتونم برای جلوگیری از فروش خونه یا به نام زدن اون از شوهرم به اقوامش سه دانگ از شش دانگ رو که وکالت نامه دارم رو توقیف کنم یا چون سند سه دانگ سه دانگ نشده نمیشه؟؟؟؟؟؟

2_ششدانگ رو درخواست مهریه بدم با توجه به اینکه شوهرم از نظر جسمی مقداری معلولیت داره احتمال داره کارشناسان ثبت سلیقه ای عمل کنن و مستثنیات دین بزنن؟

3_برای ابطال سند امکان طرح دعوا هست؟ فروشنده ملک رو به بنده فروخته و پول رو از من گرفته ولی بعد تو دفترخانه به شوهرم واگذار کرده

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام تشریف ببرید محضری که عقد کردید و تقاضای صدور اجراییه کنید و ازاداره ثبت اسناد و املاک استعلام میگیرند و ششدانگ را توقیف و سه دانگ متعلق به همسرتان را بنام شما سند میزنند و مشکلی برای مستثنیات دین نیست ضمنا یک استشهاد حاضر کنید که شهود امضا کنند دارای اموال در شهرستان هست و تمکن مالی دارد .اینکه همسر شما نقص عقلی دارد به دستگاه قضا و مهریه شما ربطی ندارد واگر بهر دلیلی نخواستید اینکارها را بکیند طبق مواد 4 قانون افراز املاک مشاعی و 9 ایین نامه فروش املاک مشاعی تقاضای صدور دستور فروش از دادگاه کنید و ملک کارشناسی پبه بالاترین قیمت فروخته خواهد شد و سهم شما را میدهند و الباقی هم در صندوق دولت باقی میماند