مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی بین زمین مسکونی و زراعی. لطفا جواب منو بدین خواهش میکنم

درود خدمت وکلای خوب کشورم . بنده در سال 98 زمین مسکونی خریداری کردم در طرح هادی در گیلان و اطراف رشت.
پشت زمین من در مجاورت زمین زراعی میباشد. بنده اقدام به گرفتن پروانه ساخت کردم و بنای ساختمانم رو به اتمامه ولی مشکل اینجاست که از 4 طرفی که باید زمینم دیوار میشد سه طرف دیوار شد و قسمتی که در مجاورت مزرعه است صاحب زمین اجازه دیوار کشیدن در جایی که در پروانه و قول نامه قید شده نمیده و میگه من راه رفتو امد میخوام باید 2 متر دیوارتو ببری عقب. لازم به ذکره دو متر در در ازای 19 متر میشه 36 متر از زمینم میره الان زمین اونجا 2 تومن شده. چکار کنم الان 2 ساله نمیزاره دیوار بزارم و از دهیاریم بهم فشار میارن که اون اقا راست میگه. میشه کمکم کنین لطفا

پاسخ ها :

دیوارکشی بین زمین مسکونی و زراعی دیوارکشی