مشاوره حقوقی رایگان - اعمال نشدن مدت رزمندگی در حکم حقوقی و عدم ااعمال نشدن یک مقطع تحصیلی برای رزمندگان

اینجانب غ.ق بازنشسته فرهنگی که در سال 96 بازنشسته شده ام و مدت 9 ماه خدمت داوطلبانه در مناطق جنگی داشته ام به اطلاع می رساند طبق مصوبه جدید سازمان برنامه و بودجه کشوری به رزمندگانی که در دوران جنگ تحمیلی در مناطق جنگی خدمت داوطلبانه داشته اند از یک طبقه تحصیلی بالاتر برخوردار می شوند و همچنین از مزایای مدت خدمت در مناطق جنگی برخوردار خواهند شد لازم به ذکر است این مصوبه شامل بنده نشده است و از مزایای آن برخوردار نشده‌ ام لذا برای گرفتن حقوق از دست رفته خودم باید چه کار کنم لطفا بنده را راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

سعید عابدیان

سعید عابدیان :

با سلام
حوزه تخصصی و فعالیت دعاوی ملکی و امور قراردادها هستند .لطفا با همکاران دیگر تماس بگیرید.