مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ارز دیجیتال در تلگرام

سلام. از شخصی از طریق تلگرام مقدار 0.1 بیت کوین ارز دیجیتال خریداری نمودم یعنی مبلغ را پرداخت کردم ولی ایشان ارز را برای من واریز نکردند در صورتی که امکان و توانش را داشتند که ارز دیجیتال را پرداخت کنند. به من گفتند که شکایت کیفری کنم و ایشان به رد مال مأخوذه و 2 سال حبس تعزیری محکوم شد. من عکسی از تلگرام دارم که ایشان برای من نوشته که 0.1 بیت کوین را برای شما میفرستم مضاف بر این که عکس تراکنش های ارز دیجیتال خود را که برای من فرستاده را نیز دارم. آیا من میتوانم با استناد به نوشته ایشان مبنی بر پراخت 0.1 بیت کوین به من برای الزام به تعهد اقدام نمایم یا این که فقط میتوانم درخواست خسارت تأخیر تأدیه نمایم و این که من این ارز را برای خرید و فروش گرفته بودم و در تلگرام هم نوشته بودم برای کار میخواهم این ارز را بخرم.
آیا میتوانم درخواست خسارت عدم النفع نمایم؟ این که من از بابل برای ایشان مبلغ را فرستادم ولی ایشان در قشم زندانی هستند و در قشم اقامت داشتند.
آیا من میتوانم با استناد به این که وقوع جرم در بابل بوده و ذکر این که ایشان اکنون در زندان زنان قشم هستند دادخواست را به مرجع قضایی بابل بفرستم؟
آیا به نفع من هست که به شورای حل اختلاف بفرستم یا دادگاه حقوقی ؟
واقعاً ممنون میشم جواب بدهید. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
- اگر محکوم به رد مال( بیت کوین ) شده است، طبق استعلام های اتی از بانک مرکزی، امکان رد مال بیت کوین وجود ندارد و امکان نقض رای در مراحل تجدیدنظر و اعاده دادرسی در قسمت رد مال وجود دارد که نهایت محکوم به پرداخت قیمت ان می شود.
- ضرر و زیان ناشی از جرم قابل مطالبه می باشد.
-شما صلاحیت را مشخص نمی نمایید اگر دادخواست حقوقی مطالبه وجه منظورتان هست، محل اقامت خوانده صالح به رسیدگی می باشد و در امور کیفری دادگاه محل وقوع جرم.

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

خسارت تاخیر نادیه می تونین بگیرین ولی خسارت عدم الفنع رو نمی تونین.
دادگاه صالح تو دعوای حقوقی ربطی به محل ارتکاب جرم نداره و باید از دادگاه قشم اقدام کنین.
نیازی به حضور در قشم نیست و دفاتر خدمات قضایی بابل می تونن دادخواست و لوایحتون رو به دادگاه قشم بفرستم.
در ضمن من وکیل قشم هستم در صورت نیاز هم می تونین کمک بگیرین

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
با توجه به اینکه ایشان محکوم به کلاهبرداری شدند صرفا میتوانید اصل مبلغ ریالی که به حساب ایشان واریز کردید را مطالبه نمایید نه ارز مورد نظر (بیت کوین) را.