مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبردای ارز دیجیتال

درود بر شما .
چند وقت پیش با ایدی تلگرامی که سیگنال خرید و فروش ارز میداد .شروع به کار کردم و چند ارز رو که سود خوبی داشت خریدم . خواستم بفروشم که متوجه شدم اجازه فروش ندارم !!! به پشتیبانی که همراهی میکرد برای خرید پیام دادم ولی دیگه پاسخ نمیدن ....
ولی ایدی ها فعال هست و هر روز راس ساعت سیگنال معرفی میکنن ، افراد انلاین هم زیاد هستن . لطفا راهنمایی کنید !؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما مورد کلاهبرداری قرار گرفته ایدر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری و اعلام شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به پلیس محترم فتا مراجعه نمایید و اقدام به شکایت کنید