مشاوره حقوقی رایگان - باسلام یک سوال از وکلای عزیز دارم

سلام من حدود 20سال پیش معتاد بودم به خاطره همین هم نتونستم سربازیم اتمام کنم و فرار کردم چندبار به خاطره همین سربازی زندان رفتم هربار 20روز 3ماه 6ماه برام حکم میبریدن تا این که دیگه نرفتم در مدتی که اعتیاد داشتم چندین باره دیگم به خاطره مواد البته اون موقع مثبت جرم بود ومن هم به همین خاطر که مثبت بودم (معتاد) زندان رفتم چون پول جریمه نداشتم حبسشا میکشیدم 3ماه 4ماه1ماه زندان بودم به خاطره تهیه مواد سرقت هم میکردم البته حبسهایی که به خاطره سرقت رفتم همش بدون شاکی بوده بیشترین حبسم 6ماه همش افتابه دزدی بوده و فقط برای خرجه موادم بود این مسایل ادامه داشت تا 10سال قبل که خدا به من لطف کرد وسره یک جریانی من ترک کردم و برگشتم به شهره خودم و منزله خود خداراشکر خدمتم را خریدم و دیگر فراری نیستم تشکیل خانواده دادم و مشغوله کار هستم جدیدا میخواهم اگه بشه و قانون این اجازه را بهم بده با اسنپ کار کنم اما نمیدانم که با سابقه های مکرری که خدمتتان عرض کردم ایا میتوانم اگر بروم برای سوء پیشینه من را یک سابقه دار معرفی خواهند کرد لطفا راهنمایی کنید باسپاس فراوان از سایت خوبتون و وکلای عزیز....

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ظاهرا جرایم و مجازات شما همه تعزیری بوده اند و طبق قانون فاقد سوء پیشینه موثر اعلام خواهد شد