مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه وجه نقد

با سلام. پارسال مبلغ 2 میلیون تومان بابت خسارت منزل از مستاجر کم کردیم و طبق توافق دو طرف در شورا یک میلیون را به آن ها برمیگرداندیم که ایشان به خاطر تاخیر یک ماهه شماره کارتی برای واریز به ما ندادند. از اون تاریخ تقریبا یک سال گذشته و ایشون شکایت قضایی ( از پلاک ماشین من) کردند و الان هم ادعای سه میلیون تومان دارند. میخواستم بدونم با توجه به تاخیر یک ساله باید چه مقدار برای ایشان واریز کنیم و آیا ادعای این که یک میلیون هم برای تنظیم شکایت قضایی پرداخت و هزینه کردند و آن هم بر عهده ما هست درست می باشد یا نه؟

پاسخ ها :

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام میزان دقیق خسارت تاخیر تادیه مدت مورد نظر را از قسمت اجرا تقاضا کنید و در خصوص سوال بعدی پرداخت هزینه دادرسی با محکوم پرونده است.سپاس