مشاوره حقوقی رایگان - بدهی و تاخیر تادیه

با سلام
بنده 90/11/26 مبلغ 75 میلیون بابت خرید خانه به عموم قرض دادم. به صورت شفاهی توافق کردیم که 6 ماهه پول منو پس بده ولی متاسفانه به قولش عمل نکرد و سال94 فوت کرد. به سفارش پدرم پیگیر موضوع نشدم ولی الان میخوام اقدام کنم، آیا میتونم تاخیر تادیه پول رو هم بگیرم.
در ضمن پول رو به صو ت چک دادم که توسط خانمش پاس شده. از راهنمایی شما اساتید ممنونم

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

چنانچه چک دارای تاریخ بوده از زمان تاریخ خسارت تأخیر تادیه شامل میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تاخیر تادیه از زمانی که شما مطالبه وجه کردید و مدرک دارید قابل وصول است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تاخیر تادیه از زمانی که شما مطالبه وجه کردید قابل وصول است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تاخیر تادیه از زمانی که شما مطالبه وجه کردید و مدرک دارید قابل وصول است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تاخیر تادیه از زمانی که شما مطالبه وجه کردید قابل وصول است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تاخیر تادیه از زمانی که شما مطالبه وجه کردید قابل وصول است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تاخیر تادیه از زمانی که شما مطالبه وجه کردید قابل وصول است