مشاوره حقوقی رایگان - پست سیاسی اینستاگرام

درود.
من ... هستم و 60 سال دارم. مدتی قبل به خاطر پست های سیاسی اینستاگرام احضار و به اتهام:
توهین به رهبری
توهین به امام خمینی
تبلیغ علیه نظام
تشویش اذهان عمومی
دستگیر و با قید ضمانت آزاد شدم.
اکنون این پرونده به دلیل تغییر مکان مسکونی به حوزه دیگری ارسال شده که منتظر نتیجه هستم.
لطفا راهنمایی بفرمایید چی کار کنم؟
با سپاس.

پاسخ ها :

علی سلیمانی

جناب آقای علی سلیمانی :

سلام اصل بر برایت می باشد و مرجع قضایی نمی تواند کسی رو محکوم نماید مگر دلایل و مدارکی برای اثبات ادعا وجود داشته باشد و شما حتما برای دفاع به وکیل مراجعه نمایید