مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از استخدام‌ پیمانی

با سلام. بنده پرسنل فوریت های پزشکی هستم که از سال 1385 به صورت پیمانکاری و بعد از آن در سال 1390 به صورت قراردادی مشغول به کار بوده ام و تا این که سال 98 در آزمون استخدامی قبول شدم و از قرار دادی به صورت پیمانی تغییر وضعیت شدم. این در صورتی است عنوان شغل در دفترچه کاردان فوریت در شوش دانیال عنوان شده و پس از این که حکم من را به من دادند متوجه شدم ردیف استخدامی از بیمارستان به من تعلق گرفته باید برای ادامه کار به بیمارستان بروم.
پس از پیگیری متوجه شدم ردیفی که به من تعلق گرفته قانونی بوده فقط جزئیاتش در دفترچه درج نشده است.
شخصا علاقه ای به کار در بیمارستان ندارم و دوست دارم در واحد قبلی خودم باشم و الان هم 6 ماه از صدور حکم جدید من گذشته و مسئولین هم علیرغم این که گفته بودند با من همکاری میکنند تا بتونم همون جایی قبلی ادامه خدمت انجام بدهم ولی همچنان این اتفاق نیافتاده است.
با این شرایط میتونم از استخدام پیمانی انصراف بدهم و بعد از انصراف شرایطش هست که برگردم به نوع قرارداد قبلی تا بتونم در فوریت ها به کارم ادامه بدم.

پاسخ ها :

انصراف از استخدام پیمانی بازگشت به کار قبلی استخدام پیمانی استخدام