مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت درباره زمین پدری

با سلام.
پدربزرگ بنده فوت شده است و زمینی 200 متری دارد که به دو بخش 100 متری تقسیم شده است که یک بخشش را پدرم و ما میشینیم و بخش دیگر را مادر بزرگم می شیند.
زمین به صورت وراثی باید برای پدرم باشد.
پدربزرگ من حدودا 45 سال پیش فوت کرده است یعنی زمانی که پدرم 4 سالش بود و بعد از فوت پدربزرگم، مامان بزرگم دوباره ازدواج می کند و صاحب سه فرزند (دو پسر و یک دختر) می شود.
میخواستم بدانم اول اینکه زمین 200 متری چند مترش برای پدر من می شود.(چون پدربزرگم فوت کرده و زمین به پدرم میرسه) و چند متر میرسه به مادربزرگم
و اینکه اگر خدانکرده مادربزرگ من فوت کنه و زمین تکلیفش روشن نشه و سند دار نشه تکلیف چی میشه، یعنی اون متراژی که قرار بوده به مادربزرگم برسه باز وقتی خدانکرده فوت کنه باید بین چهار تا فرزندش که سه تاش از یک پدر و یک دانه اش که پدرم باشه از پدر اول باشه تقسیم بشه.
اگر خدا نکرده پدرم یا مادربزرگم قبل تعیین تکلیف زمین فوت کنند چه اتفاقی می افتد.
بعد چجوری باید ارث رو تقسیم کرد.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر ورثه متوفی منحصر به یک پسر با یک مادر( زوجه) باشد مادر بزرگ شما یک هشتم از قیمت اموال غیر منقول(زمین)می برد و مابقی سهم پدرتان است و اگر در این فاصله مادر بزرگتان فوت کند فقط سهم او بین فرزندان تقسیم خواهد شد بهتر است در زمان حیاط ابتدا انحصار وراثت و سپس تقسیم ترکه شود موفق باشید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

واگر پدرتان قبله مادربزرگت فوت کند از اموال پدرتان ،مادر بزرگ ارث میبرد وبعد از فوتش به سه فرزند ارث میرسد و شما دیگر از مادربزرگتان سهمی نمیبرید