مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. بعد از توقیف حساب همسر اگر بخواهم بقیه مهریه ام را بگیرم ( چون در حساب او پول کل مهریه ام نیست ) دادگاه برگزار میشود این دادگاه و شرایط آن همون دادگاهی هست که اگر توقیف اموال هم نمیکردم برگزار میشد؟

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

با سلام
لطفاً توضیح بیشتر بفرمایید

احتمالا و با درک از سوال شما ، بنظر می‌رسد ، شما دادخواست قرار تأمین خواسته را مطرح نموده اید و یک دادخواست هم برای مطالبه مهریه ،
در هر صورت توقیف اموال کماکان باقی است تا اجراییه برای دادنامه صادر شود