مشاوره حقوقی رایگان - افزایش یارانه

با سلام. اینجانب ... دارای همسر معلول از طرف راست بدن کامل فلج هست و حتی میزبان هم فلج نمیتواند حرف بزند و دو فرزند دارم. چرا به من و فرزندانم را افزایش یارانه نمیدهند. من کارهای خانه را خودم انجام میدهند به طوری که به کار کردن نمیرسم. چطور خرج خانه را در بیاورم؟ چی کار کنم تا من و فرزندانم را افزایش یارانه بدهند؟ حتی سبد معیشتی هم نمیدهند. شما رو به خدا کمک کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز
متاسفانه میزان یارانه ثابت است
شما باید از سایر ارگانها مانند بهزیستی یا سازمانهای خیریه غیر دولتی کمک بگیرید
پیشنهاد خودم سازمانهای خیریه غیر دولتی است چون سختگیری کم تری دارند

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام متاسفانه قانون حمایت از معلولان از سوی دولت اجرا نشده