مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک ماده 101 شهرداری

سلام. قصد دریافت پروانه ساخت برای ملک 280 متری خود داشتم که شهرداری به دلیل نداشتن سند مالکیت با قباله عادی از صدور مجوز خودداری کرد. پس از دریافت سند شهرداری گفت هزینه تفکیک ماده 101 به این ملک میخورد چون سند بعد از سال 90 صادر شده است. من که درخواست تفکیک ندادم فقط درخواست پروانه دادم و تکلیف چیست؟ تاریخ قباله عادی سال 85 و تاریخ صدور سند سال 99 می باشد. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شهرداری از صدور پروانه امتناع مینماید میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به طرح دعوی نمایید