مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پزشکی در نیروی انتطامی

سلام. من انباردار یک پادگان نظامی بودم و یک سال و چند ماه پیش دچار سانحه حین خدمت سانحه شدم که منجر به پارگی دیسک کمر شد و یک بار مورد عمل جراحی قرار گرفتم ولی وضعیت من بدتر شد. جراح دیگری من را مورد عمل جراحی قرار داد و عمل سی دی گذاری و گذاشتن پلاتین برای من صورت گرفت و دوباره در منزل بستری شدم. کارهای پزشکی من به دلیل بستری بودن دیر پیش میرفت وقتی هم پیگیر شدم برای من بازنشستگی نیامد و من را بعنوان معلول خدمتی معرفی کردند. بدون در نظر گرفتن درصد الان هم یک هفته دوباره سر خدمت میروم. بیماری من عود میکند و دچار پوکی استخوان و التهاب نیز شده ام ولی کمیسیون پزشکی فکری برای تعیین تکلیف خدمتی بنده نمیکند. چندین نفر با این وضعیت بنده و در همان تاریخ بازنشسته شده اند ولی در مورد بنده هیچ ترتیب اثری داده نمیشود. لطفا من را راهنمایی کنید که چی کار کنم؟

پاسخ ها :

بازنشستگی پزشکی در نیروی انتظامی بازنشستگی پزشکی پارگی دیسک کمر در حین خدمت بازنشستگی