مشاوره حقوقی رایگان - هیات مدیره مجتمع مسکونی

با سلام.

اخیرا گویا در مجتمع مسکونی 80 واحدی ما جلسه ای برگزار شده و افرادی به عنوان اعضای هیئت مدیره انتخاب شده اند. آن ها نیز بلافاصله دستور جلسه ای منتشر کرده و هزینه شارژ ماهانه (هر واحد 200 هزار تومان) را اعلام کرده اند. لطفا بنده را در موارد زیر راهنمایی بفرمایید:

1- در صورتجلسه منتشر شده، کلا نام 9 نفر به عنوان شرکت کننده در جلسه نام برده شده و 7 امضا نیز وجود دارد. از این 7 نفر امضا کننده نیز 5 نفر مسئولیتی در هیئت مدیره بر عهده گرفته اند. آیا این جلسه و انتخاب صورت گرفته اعتباری دارد؟

2- پاسخ پرسش اول در صورتی که این 7 نفر نمایندگان بلوک ها باشند چطور؟ آیا می توانند از جانب اعضای هر بلوک حق رای غیر رسمی داشته باشند؟

3- در صورت عدم اعتبار جلسه برگزار شده، شکایت یک واحد برای اقدام قضایی موثر است یا باید اکثر ساکنین اقدام کنند؟

با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام. ببینید تنها در صورتی 7 نفر شرکت کننده نظرشان معتبر است که نماینده هر بلوک باشند و چنین حقی هم به آنها داده شده باشد. در غیر اینصورت نظرات آنها معتبر نیست و باید کلیه واحدها حضور داشته باشند. در صورت اقدام قضایی هر یک از ساکنین نیز می‌تواند به تنهایی به دادگاه مراجعه کند و احقاق حق خود را بخواهد