مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته و توقیف اموال

با سلام
ضمن تشکر از وکلا و کارشناسان محترم سایت دادراه،
آیا همسر بنده می تواند قبل از موعد دادگاه مربوط به مطالبه اجرت المثل و همچنین قبل از موعد دادگاه مربوط به تنصیف اموال، درخواست تامین داده و ماشینم را توقیف کند؟
سوال دیگر اینکه در مورد مطالبه مهریه همسر بنده با داشتن کپی قولنامه زمین (بدون سند مالکیت) نیز قادر به توقیف هست یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بله با صدور قرار تامین خواسته و اجرای آن امکان توقیف وجود دارد. سوال دوم . خیر حتما باید سند رسمی و پلاک ثبتی به دادگاه معرفی کنند تا امکان توقیف وجود داشته باشه

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در مورد سوال اول بله ولی سوال دوم خیر حتما باید سند رسمی باشد .