مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

من یه باب مغازه 5ماه قبل از تامین خواسته زنم فروختم حالا ملزم به پرداخت 4ماه یک عدد سکه شدم که زنم با ارائه سند مغازه که رهن بانک هم هست طلب مهریه کرده و الان آیا میتونه مغازه ای که قبل از تامین فروخته شده را بگیرد؟؟؟؟معامله با قوم خویش بوده آیا میتونه بگه این معامله صوری بوده ؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله اگر فرار از دین شما ثابت گردد.

پرسشگر :

با اینکه توقیفی رو ملک خورده آیا من میدونم 4ماهی یه سکمو بپردازم تا تکلیف ملک فروخته شده معلوم شه ؟؟؟؟

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بله می تواند توقیف کندوخریداربایدبعنوان معترض ثالث اجرایی,درخواست رفع توقیف راتقدیم کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ملکی که در رهن بانک است در صورت مازاذ ارزش قابل توقیف است