مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی ثمن معامله ملک

با سلام خدمت شما. بنده در زمستان سال 1381 سهم زمین های زراعی دیم کشاورزی که مقدار آن مشخص نبوده به یکی از فامیل ها فروختم و یک دست خطی بین ما با امضای یک شاهد که پدر خانم خریدار بود معامله کردیم و در اون سال به مبلغ 5500000 ریال فروختم که 1000000ریال آن را نقدی پرداخت کرد و الباقی مبلغ که 4500000 ریال آن را یک رسیدی به تاریخ 9 ماه بعد یعنی1382/6/31 به بنده دادند که متعهد شدند در تاریخ فوق پرداخت کنند ولی متاسفانه تابحال هیچ مبلغی به من پرداخت نکرده و از همون روز دست نوشته زمین های زراعی کشاورزی من رو صاحب دراومده و به کاشت محصولات کشاورزی پرداخته است. من چند سال بعد فهمیدم که میکارند. چندین بار به ایشان تلفنی حضوری و از طریق شورای محل به ایشان تذکراتی دادم ولی ایشان به حرف های من اهمیتی نمیداد و همچنان به کاشت زمین های زراعی من ادامه میداد و میگوید من پول آن را به تو دادم و زمین ها مال من هست و باید بیایی سند به نام من بزنی. برای گفته های او هیچ مدرکی هم ندارد که به من پولی داده باشد و اون رسیدی که به داده هنوز دست من است. الان رفته از بنده شکایت کرده که من بروم سند زمین ها رو برای او انتقال بدهم. آیا این معامله درست است؟ آیا من میتوانم اجاره بهای زمین های زراعی کشاورزیم را در این مدتی که (حدود 18 سال) میکاشته و به من هم هیچ مبلغی بابت اجاره بها نداده و در واقع به زور تصرف کرده و خود را صاحب این زمین ها دانسته، درخواست مطالبه کنم؟ از شما عزیز و بزرگوار تقاضای کمک و راهنمایی دارم. متشکرم.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

شما خيلي زودتر بايد اقدام به شكايت و دادخواست بر عليه ايشان ميكرديد اكنون در معرض محكوميت قرار داريد حتما وكيل بگيريد