مشاوره حقوقی رایگان - درگاه پرداخت اینترنتی غیر مجاز

سلام، خسته نباشید.
یک وبسایت نسبتا گمنام در زمینه ارائه خدمات بازار رمز ارز ها فعالیت میکند.
متوجه شدم که این وبسایت از درگاه های پرداخت متعلق به غیر از خودش برای انجام فعالیت های بانکی استفاده میکند و سپس با صاحب آن درگاه پرداخت به صورت توافقی تسویه میکند.
شرکت هایی که از درگاه پرداخت آن ها استفاده شده و شرکت مذکور متعلق به یک هلدینگ مادر هستند اما مکانیزم فوق مانند وبسایت های قمار طراحی شده که درگاه متعلق به دریافت کننده وجه نیست.
آیا امکان شکایت بابت درگاه پرداخت غیر مجاز وجود دارد؟ اگر وجود دارد آیا باید از دادسرای جرایم رایانه ای اقدام کرد؟
تشکر پیشاپیش از وقت شما.

پاسخ ها :

درگاه پرداخت اینترنتی غیر مجاز درگاه پرداخت سایت