مشاوره حقوقی رایگان - بلوکه شدن بخشی از پول در حساب

سلام.
احتراماً به استحضار میرساند که اخوی بنده جانباز هستند و ماهیانه مستمری کمی دریافت میکند. دادگاه بدهی ایشان را که بابت چک بوده قسط بندی کرده است که هر ماه مبلغ پانصد هزارتومان به طلبکار پرداخت میکند و رسید آن را به دادگاه تحویل میدهد. اما مشکل این جا هست که گویا به دستور دادگاه هر ماه مبلغی از مستمری ایشان در حساب بلوکه میشود. مبلغ بلوکه شده بابت چیست؟
آیا چنین روالی عادی هست؟
این در حالی است که ایشان مستاجر و دارای فرزند میباشند. برای حل مشکل راهی هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
به مرجع صادر کننده دستور توقیف حساب مراجعه شود.