مشاوره حقوقی رایگان - تفویض وکالت ملک

درود.
من و همسرم آپارتمانی را به صورت 3 دانگ 3 دانگ پیش خرید کردیم و مالک ضمن عقد قولنامه وکالت بلاعزل هم به ما داد.
تمام چک های قرارداد را هم من دادم و قرار شد من در مقابل بخشیدن مهریه توسط همسرم 3 دانگ سهمم را به ایشان بدهم.
چون هنوز سند نیامده من در دفترخانه وکالت مالک را به همسرم تفویض بلاعزل کردم و ایشان در انتهای پشت قولنامه از من امضا و اثر انگشت گرفت ولی هنوز متنی نوشته نشده و بالای امضا ها خالی هست.
حالا همسرم با نامردی از بخشیدن مهریه خودداری کرده است و من ماندم و یک تفویض وکالت بلاعزل و یک صفحه ی سفید امضا.
آیا راهی دارم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. پیش از اقدام همسرتان می توانید ملک را به فرد دیگری بفروشید تا وکالت عملا منحل و منفسخ شود.