مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه و وکالت نامه

با سلام سال 87 یک باب مغازه رو که سند نداره هنوز طی مبایعه نامه از پدرم خریداری کردم و در دفترخانه تفویض وکالت انجام شد که قید شده *عینا و بدون هیچ کم کاستی تفویض شد* و قید شد جانشین رسمی و قانونی اینجانب در انجام امور وکالت می باشد و مفاد این وکالت در نفس عمل معتبر است . سوالم اینه که با فوت پدرم بقیه ی وراث می تونن این مبایعه نامه و وکالت نامه رو باطل کنن . و چون مغازه سند نداره و وکالتی فروخته میشه و با مرگ موکل وکالت باطل میشه ، من نمی دونم ایا وکالت قطعی محکم تری از تفویض وکالت هست که من پیگیری کنم.
ایا پدرم از قصد همچین وکالتی داده که فقط در زمان حیاتش به نام من باشه و می تونسته جور دیگری هم وکالت بده؟

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
با فوت پدرتون وکالت خود به خود باطل شده است اما قولنامه به قوت خود باقی است.
از طریق دادگاه برای انتقال سند رسمی اقدام کنید.