مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام. مدت دو سال از همسرم طلاق گرفتم و مهریه ام را بخشیدم و حضانت دخترم را هم گرفت و چون پزشک تشخیص داده بود همسر سابق من بیماری پارانویید داره و ادامه زندگی با این بیمار فایده ندارد و‌ جونت رو بردار برو ولی پنج شنبه و جمعه وقت ملاقات با فرزندم را داشتم که هر هفته با جنگ و دعوا بچه رو میگرفتم. گاهی دو ماه دو ماه نمیدادند ولی از طریق اجرای احکام حکم داد کلید ساز ببرم که درب را باز کردم. به بچه یاد داده بودند که با من نیاید و بعد از طریق روانشناس فهمیدم بچه دوست دارد ولی اون ها نگذاشتند و تعهد از او گرفتند. بعد از اون رفته شکایت کرده که من کودک آزاری میکنم و ضرب و جرخ و تهدید که رد شده است ولی صدای ضبط کرده من رو برده دادگاه که من تهدید کردم و فحش دادم. فعلا برای این پرونده رفته دست قاضی در صورتی که من تحت فشار بودم بیماری قلبی گرفتم و دیگر از ندیدن بچه ام داغون شدم. الان بچه خودش میگوید دوست دارم بیایم پیش تو. به بچه گفته از مادرت میگیرمت و مثل مادرت میخواهی بشوی خراب بشی و فاحشه بشوی و به بچه 8 سال این ها رو یاد میدهد. میتونم بچه رو ببرم دادگاه و این ها رو مطرح کنم؟ از کی دقیقا میتونه خودش انتخاب کند؟ تاریخ تولد او 92/4/12 هست دقیقا کی میتواند و اگر به سن بلوغ رسید آیا باید پیش خودم ببرمش؟ روال دادگاه چی هست؟ ممنون میشم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
حضانت طفل تا سن هفت سالگی با مادر و پس از آن با پدر است .
فرزندان دختر تا سن 9 سالگی و فرزندان پسر تا سن 15 سالگی حضانت دارند و. پس از آن خود میتوانند پدر یا مادر را برای زندگی انتخاب کنند.
هریک از زوجین که حضانت طفل با وی نیست حق ملاقات فرزند مشترک را دارد.
موفق باشید