مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام و عرض ادب و احترام من فرزندم رو پدرش از من گرفت از طریق دادگاه چون ازدواج مجدد کردم در استان دیگری آیا میتوانم از استان آذربایجان غربی ب استان مازندران شهر قاعمشهر شکایت کرده از شوهر قبلی ک پدر فرزندم هست ک مورد ضرب و شتم قرار داده بچم رو و چون قبلا هم پرونده کودک آزاری دارد ک به خاطر اعتیاد شدید چون شاهدی هم ندارم فقط خودم و بچم هستیم اما مابقی ازش میترسم اطرافیان اگر شکایت انجام شود موقع دادگاه حتما آیا باید حضور داشته باشم در شهر فرزندم ک در مازندران هستن لطفا ممنون میشم راهنماییم کنید سپاس از تموم بزرگواران

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق خدمات قضایی لایحه ارسال کنید ولی بهتر است در جلسه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه خود را تنظیم و ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید لایحه خود را ارسال کنید ولی بهتر است در جلسه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید از طریق خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه خود را تنظیم و ارسال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید لایحه خود را ارسال کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت دارد از طریق دفتر خدمات قضایی برای آن دادگاه اقدام و ثبت لایحه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت دارد از طریق دفتر خدمات قضایی برای آن دادگاه اقدام و ثبت لایحه کنید.