مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک توسط مستاجر

سلام، وقت بخیر. آپارتمانی دارم که مستاجر تخلیه نمی‌کند و از یک طرف خودم مستاجر هستم و مالک من فروخته است و روزی 500 ضرر و زیان دارم. برای تخلیه اقدام نمودم تازه وقت رسیدگی برای ماه آینده گذاشتند. در صورتی که من از اسفند به مستاجر اعلام کردم که تخلیه کند و اظهارنامه هم فرستادم. پس ارسال اظهارنامه به چه درد میخورد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید چه راهی برای سریع تر اقدام کردن وجود دارد؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سلام اگر شرایط دستور تخلیه دارید دادخواست دستور تخلیه دهید نه حکم تخلیه. دستور تخلیه فوری است