مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در تصادف

سلام و عرض ادب. من سال نود و هفت با ماشین تصادف کردم. راننده ماشین مقابل من به رحمت خدا رفت. ماشین مقابل ماشین برای خودش نبود و برای کسی دیگر بود. طرف هم اصلا نبود تا سه سال و من هم از خانواده مرحوم رضایت نامه محضری گرفتم. خانم او مادر، برادر و پدر او که فوت کرده بود تام حق حقوق خسارت همه چیز الان هم اون طرف که ماشین مال اون بوده است از من شکایت کرده است. خواستم بدونم میتواند کاری کند؟

پاسخ ها :

شکایت در تصادف تصادف منجر به فوت رضایت در تصادف تصادف با خودرو امانتی تصادف