مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در تصادف جرحی

سلام من با خودروی شخصی با عابری تصادف کردم و توافق کردیم من هزینه های بیمارستان را پرداخت کنم و ایشان بعد از دریافت خسارت نقدی رضایت دهند .
ایشان در منزل خودشان متن رضایت را 4 روز بعد از تصادف امضا کردند و خسارت را دریافت کردند و در متن تمامی موارد قید شده که ایشان تصادف کردند و هزینه های بیمارستانی پرداخت شده و ایشان مبلغی دریافت کردند و از وضعیت جسمانی خود آگاهی کامل دارند و حق شکایت رو از خود سلب کردند .
حالا ایشان دوباره درخواست وجه کردند و تهدید به شکایت کردند ضمنا ایشان هیچگونه کروکی و گزارشی از حادثه ندارند .
آیا شکایت ایشان مورد قبول است ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن از به نقص مدارک رد شود در هر صورت قابل پیگیری است و قاضی در بعضی مواقع ممکن است زمان دهد تا مدارک ارایه دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام به نظر ایشان می تواند اقدام نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق برگه رضایت‌نامه اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
در صورت اقامه شکایت
ابتدا باید توسط کارشناس رسمی دادگستری کروکی تنظیم گردد تا مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد
و ...

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اجازه بدهید موضوع را از مسیر قانونی پیش ببرند