مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهام شركت سهامي خاص

با عرض سلام و خسته نباشيد.
يك شركت سهامي خاص با سه سهامدار ميباشد که دو سهامدار شركت بدون اذن و اطلاع من سهامشون رو با وكالت فروش بلاعزل در دفترخونه به شخص ثالث ديگري فروختند در حالي كه در اساس نامه درج شده كه بايد كتبا به سهامداران ديگر اعلام ميكردند و در صورت عدم خريداري توسط سهامداران ميتونستند به شخص ثالث بفروشند؟ هنوز آگهي ثبتي انتقال سهام انجام نشده است.
آيا من ميتونم دادخواست ابطال وكالت فروش بلاعزل و الزام به بازگشت سهام تنظيم كنم و با همون قيمتي كه سهام رو فروختند خودم بخرم؟ ( ميخواهم حتما با همون قيمت بخرم)

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام میتونید دادخواست بدین ولی یه همون قیمت مجبور نیستن به شما بفروشند شاید بیشتر از این قیمت به شخص دیگری بفروشند فقط طبق اساسنامه بایستی شما رو در جریان قرار میدادند مگر اینکه اساسنامه مورد دیگری درج شده باشد