مشاوره حقوقی رایگان - اختلافات اعضای شرکت

سهامدار یک شرکت خصوصی ام. آیا میتونم سهام خود را به شخصی غیر از اعضا،بفروشم؟

دوما،ارزش سهام شرکتم چطور محاسبه وچطور ارزش گذاری میشود و مرجع رسیدگی به اختلافات اعضا با کدام نهاد میباشد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به شرایط اساسنامه شرکت دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در اساسنامه شرکت شرط نشده باشد می توانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اساسنامه را مطالعه نمایید مطابق آن مطابق آن اقدام نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام براساس نوع شرکت واساسنامه شرکت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در این ارتباط، طبق اساسنامه شرکت بایستی عمل شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .