مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت استعفا و بازخرید

با سلام. بنده 16 سال در ارتش خدمت نموده ام. با درخواست گزارشی خدمت فرماندهی با قبول بازنشستگی پیش از موعد و یا بازخریدی موافقت نموده منتها در اختیار نیروی انسانی و نیروی انسانی با تماسی که با نیروی انسانی تهران فقط گفتند باید استعفا بدهد یا اخراج شود. فرق استعفا با بازخریدی و اخراجی را نمیدانم. آیا راهی هست که حداقل بازخرید شوم؟ با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

تفاوت استعفا و بازخرید بازخرید از خدمت بازنشستگی پیش از موعد اخراج از خدمت بازخرید ارتش بازخرید