مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید از خدمت

سلام وقت بخیر من در یکی از ارگان های دولتی استخدام رسمی هستم و 26 سال است خدمت میکنم آیا میتوانم خودم را باز خرید کنم با سن 46 و حقوق چگونه محاسبه می‌شود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قرارداد مستقیم با ارگان‌های دولتی و یا عمومی غیردولتی اگر داشته باشید تحت شرایطی بسته به اعلام نیاز آن سازمان از نظر جذب نیروی انسانی ممکن است تعلق گیرد