مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

با سلام. من و خواهرم یک واحد آپارتمان همکف داریم. طبقه بالای ساختمان ما را یک بساز و بفروش خریده است که سر کارگر آن و سایر کارگران افغانی بدون مجوز) شاغل در ساختمان هستند. به منزل ما ورود و تجاوز به قصد سرقت نموده اند که یکی از آن ها با هوشیاری و طی عملیات سریع نیروی محترم انتظامی در خانه دستگیر و به دست قانون سپرده شده است . با گزارش پلیس به شعبه 13 دادیاری دادگاه انقلاب شهرستان اصفهان و پس از انجام بازپرسی از اینجانبان؛ کیفرخواست تنظیم و به یکی از شعب دادگاه کیفری 2 ارجاع شد و بر این اساس ابلاغیه ای به تاریخ 1400/02/05 برای حضور در دادگاه در ساعت 11 صبح 1400/4/16 از طرف آن دادگاه صادر شد. لیکن ناگهان با دستور تعیین وقت دادرسی خارج از ترتیب دفتر و اوقات وجود جهت قانونی و بدون ذکر علت موجه در تاریخ 1400/2/18 ابلاغیه دیگری برای وقت حضور ما در دادگاه در ساعت 9:30 صبح مورخ 1400/2/22 ارسال گردید و متعاقبا با مراجعه افراد ناشناس ایرانی و افغانی به درب منزل ما و تهدید و ارعاب جهت رضایت به آزادی سارق شروع شد. وقتی اینجانب در دادگاه حاضر شدم رئیس دادگاه بدون حفظ بی طرفی از من خواستند که رضایت دهم تا سارق آزاد گردد و برای من داستان هم تعریف کردند ولی وقتی اینجانب حاضر به رضایت نشدم؛ با تنظیم صورتجلسه در دادگاه از من خواستند آن را امضا کنم و اینجانب پس از امضا ناگهان متوجه شدم که مطالب درج شده مطابق با اظهارات من نمی باشد و اظهارات متجاوز به عنف نیز در دادگاه کاملا مهندسی شده و غیر واقع و برخلاف گزارش پلیس و عکس های روی پرونده بوده است. لذا خواستم مراتب را تصحیح کنم که ایشان با رفتار خارج از نزاکت خود در حین انجام وظیفه صورتجلسه را از زیر دست من کشیدند و فرمودند؛ من وقت این کارها را ندارم. لذا اینجانب فقط توانستم بنویسم من از همسایه شکایت دارم زیرا تاکنون سه افغانی غیر قانونی اش از طبقه وی به قصد تجاوز و سرقت وارد طبقه ساختمان من شده اند. لیکن رئیس دادگاه؛ در تنظیم صورتجلسه طوری وانمود کرده اند که من به آزادی سارق؛ رضایت داده ام. که این مطلب حقیقت ندارد و من هیچ گونه رضایتی دال بر آزادی متجاوز ندارم. ضمنا خواهرم در اصفهان نبود و در جلسه هم حضور نداشت ولی در نظر خواهی الکترونیکی که پس از اتمام هر جلسه دادگاه انجام میشود؛ برای من که در جلسه حضور داشتم پیامک مربوطه ارسال نشد ولی برای خواهرم که اصلا در دادگاه حضور نداشتند پیامک ارسال شده بود. لذا خواهشمند است با توجه به تمایل رئیس محترم دادگاه برای آزادی متجاوز به عنف؛ راهنمائی فرمایید. متشکرم.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

در دادگاه کارکنان دولت از قاضی شکایت کنین و برای چنین سوالی باید تلفنی تماس بگیرین در وقت اداری درخدمتم