مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مجدد پرونده

سلام وقت بخیر. من ی پرونده تجاوز به عنف دارم در دادگاه کیفری ک بعد از چند جلسه حکم براعت صادر شد ولی اعتراض زدم و الان پدر همون اقا ک من ن از اون شماره دارم ن ایشون دیدم از من شکایت کرده و من چند بار پیامک توهین به
خانم و پسر ایشون فرستاده بودم و ی ابلاغیه اومد ک من رفتم دادگاه توضیح دادم ک من حق توهین ب این اقا نداشتم؟
زندگی منو نابود کردن
و الان پیامک اومده ک پرونده شما در دادیاری مجدد ثبت شد این یعنی چی؟؟؟؟
احتمال داره اونا اعتراض زده باشن ؟
یا رای ب نفع اونا صادر بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ دادیاری باشید.
یا حضورا از طریق شعبه دادیاری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا تحقیقات دادسرا ناقص بوده است و دادگاه پرونده را برای تکمیل تحقیقات به دادسرا ارسال نموده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوالی که مطرح کردید مستلزم این است که به دقت بررسی شود و اسناد و مدارک رویت شود و بعد نظر قطعی داد چرا که سوال شما سوال چند بعدی است و باید به آن توجه ویژه ای کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله احتمالا
برای اطلاع بیشتر از طریق دادیاری پیگیری نمایید
اگر صرفا جرم توهین بوده مجازات جزای نقدی دارد نگران نباشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ممکن است است درهر صورت میتوان دفاعیات خود را آماده کنید و در جلسه دادگاه ارائه دهید همچنین از طریق قسمت پیگیری پرونده در سامانه ثنا می تواند از آخرین روند کار و آخرین موضوعات پرو نده باخبر شوید

مینا احمدی

مینا احمدی :

امكان دارد حضوري پيگيري بفرماييد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،احتمالا دراعتراضی که از طرف مقابل انجام شده،پرونده مجددا در دادیاری ثبت شده است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اظهار نظر حقوقی نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر است پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

حسین زارع زاده

جناب آقای حسین زارع زاده :

بله احتمالا بااعتراض اون ها مجدد پرونده اعاده شده به دادیاری

فاضل شاهملکی

جناب آقای فاضل شاهملکی :

به شعبه مراجعه کنید حضوری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مجدد ثبت شده احتمالا اعتراض کردند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادگاه پرونده را برای تکمیل تحقیقات به دادسرا ارسال نموده است

حضورا" از طریق شعبه پیگیری کنید.

افسانه محسنی

سرکار خانم افسانه محسنی :

از طریق شعبه دادیاری پیگیری کنید.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.مراجعه حضوری به شعبه نمائید تا مطمئن گردید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله امكان دارد
بنظر مي رسد حتما وكيل داشته باشيد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام وقت بخیر ممکن است پرونده برای تکمیل تحقیقات به دادسرا برگشته شده باشد. به شعبه دادیاری مراجعه کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده هنوز در مراحل رسیدگی است .

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

از طريق عدل ايران پيگيري نماييد يا مراجعه حضوري نماييد

یک وکیل :

با سلام
حق توهین نداشتید و پرونده شکایت شما از طریق مجاری قانونی در حال پیگیری است. ایشاک به اتهام توهین از شما شاکی شده اند.