مشاوره حقوقی رایگان - درمورد مهریه

23سال پیش دخترم درخانه شوهرش ازدنیا رفته تشخیص دادند خودکشی بوده ایا الان میتوانم راجع به مهریه دخترمون اقدام نماییم ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

بله و مطالبه مهریه هیچ ارتباطی با نحوه فوت ایشان ندارد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام
مهریه جز مطالبات دخترشما از همسرشان میباشد ، وراث دختر شما میتوانند در خواست مطالبه مهریه علیه همسر ایشان که بدهکار هست بدهند ، داماد شما نیز جز وارث بحساب میاید نسبت به یک چهارم در صورت داشتن فرزند و یک دوم در صورتیکه فاقد فرزند باشد متعلق حق خودشان هست نسبت به بقیه مهریه باید جوابگوی وراث همسر متوفایشان باشند