مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت پرداخت اقساط وام

با سلام.
بنده ضامن وام شخصی شدم و بابت تعهد پرداخت اقساط چند فقره چک از ایشان دریافت کردم.
اکنون تعداد اقساط معوقه ایشان 7 عدد شده و برای من اخطاریه آمده است. آیا میتوانم چک ایشان را برگشت بزنم یا باید بعد از پرداخت اقساط شکایت کنم؟
ضمنا چک به نام کسی غیر از صاحب وام است. آیا باید از صاحب وام شکایت کنم یا صاحب چک؟

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام ابتدا بایستی اقساط را پرداخت نموده و به اندازه مبلغ پرداختی نسبت به چک اقدام‌کنید علیه صادرکننده و در صورتیکه توسط این شخص پشت نویسی شده علیه هر دو