مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل چک

سلام. بنده یک فقره چک به مبلغ صد و هشتاد میلیون از یکی از آشنایان برگشت زدم. بانک گواهی عدم پرداخت به علت نبود موجودی صادر کرد. طرف بعد از این اومده شکایت کیفری کرده ابتدا چک رو انکار و سپس مدعی سرقت و جعل چک شد. در صورتی که از طرف بانک تحقیق شده که هیچ گونه اقدامی نسبت به این چک که جلوی حساب او رو ببندند صورت نداده است. خودش در اظهاراتش گفته ده برگ دست چک من همگی پاس شدند. نمیدونم چطوری پس میگوید سرقت شده است. الان چک رفته برا کارشناس خط و جعل. ایشون چک رو تکمیل و نوشته شده آورد درب خونه به من داد. در ضمن هنوز ادعا سرقت چک رو اثبات نکرده است و قاضی هم دنبال نکرده است و فقط برای جعل اقدام شده است. خواهشا یک راهنمایی بکنید چی کار باید بکنم؟ چک در وجه حامل و شکایت حقوقی شده است.

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام اگر امضای ذیل چک تایید شود مشکلی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر دسته چک فردی سرقت شده باشد حتما باید در همان زمان سرقت ، اعلام سرقت جک ، را به بانک و مراجع قضایی اعلام نمایند و نامه مبنی بر سرقت چک ، باید توسط دادگاه صادر و به بانک تسلیم بشود و. ...
اگر ادعای جعل چک اثبات نشود ، صاحب حساب مکلف است که مبلغ چک را بپردازد
و اگر جعل چک ثابت بشود ، شما باید با دلیل و دو شاهد مرد ، اثبات نمایید که خود صاحب حساب چک را درب منزل به شما تسلیم کرده است و جعلی توسط شما صورت نگرفته است البته اگر امضا ایشان با نمونه امضا موجود. در بانک تطبیق ننماید بانک مکلف است در گواهی عدم پرداخت قید نماید که امضا چک با نمونه امضا بانک مطابقت ندارد و ...