مشاوره حقوقی رایگان - جبران خسارت زندانی بی گناه

با سلام محضر عزیزان گرانقدر.
اینجانب مدتی قبل توسط یک‌ افسر ناجا که با پاپوش مواد من را به زندان انداخت که پس از یک سال حبس بی‌ گناهی‌ من اثبات شد و مامور متخلف بازداشت و خلع لباس شد.
میخواستم بدونم بابت یک سال حبس و آسیب های جسمی روحی که منجر به ناراحتی اعصاب تا جایی که که قادر به هیچ گونه کار و شغلی نیستم و ضمن آن که ضرر مادی فروانی به من وارد شد.
آیا میتوان تقاضای غرامت و دیه کرد؟
با احترام.

پاسخ ها :

جبران خسارت زندانی بی گناه جبران خسارت